Hanson, Marie and Caspersen, Siri
(2014).
Hur kan ympade tomater få en godare smak?
Alnarp:
(LTJ, LTV) > Department of Biosystems and Technology (from 130101), Sveriges lantbruksuniversitet.
LTV-fakultetens faktablad
; 2014:10
[Factsheet]
![]() |
PDF
3MB |
Abstract
Hur påverkas smaken hos tomat genom ympning, vad är orsaken till en eventuell smakskillnad och kan man i så fall göra något åt den?
Authors/Creators: | Hanson, Marie and Caspersen, Siri |
---|---|
Title: | Hur kan ympade tomater få en godare smak? |
Series Name/Journal: | LTV-fakultetens faktablad |
Year of publishing : | June 2014 |
Number: | 2014:10 |
Number of Pages: | 4 |
Place of Publication: | Alnarp |
Publisher: | Fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet |
Associated Programs and Other Stakeholders: | SLU/LTJ - Tillväxt Trädgård Z - SLU - Library > Odla mera |
Language: | Swedish |
Publication Type: | Factsheet |
Full Text Status: | Public |
Agris subject categories.: | F Plant production > F60 Plant physiology and biochemistry |
Subjects: | (A) Swedish standard research categories 2011 > 4 Agricultural Sciences > 401 Agricultural, Forestry and Fisheries > Horticulture |
Agrovoc terms: | tomatoes, solanum lycopersicum, flavour, inoculation, quality |
Keywords: | tomat, smak, ympning, Solanum lycopersicum, kvalitet |
URN:NBN: | urn:nbn:se:slu:epsilon-e-2145 |
Permanent URL: | http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:slu:epsilon-e-2145 |
ID Code: | 11553 |
Faculty: | LTV - Fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap |
Department: | (LTJ, LTV) > Department of Biosystems and Technology (from 130101) |
External funders: | Arla Foods |
Deposited By: | Siri Caspersen |
Deposited On: | 06 Oct 2014 13:50 |
Metadata Last Modified: | 06 Feb 2016 11:52 |
Repository Staff Only: item control page