Priyashantha, Hasitha
(2019).
Kanelen ger mer än smak.
Livsmedel i fokus. 2019
:4
, 58-59
[Journal article]
![]() |
PDF (Deponerad här med vänligt tillstånd från redaktionen.)
- Published Version
881kB |
Official URL: https://livsmedelifokus.se/
Abstract
Det finns många varianter av kanel men de mest vanliga kommersiella sorterna är Cassia (kinesisk kanel) och Ceylonkanel (också känd som äkta kanel). Egenskaperna för olika kanelsorter är dock väldigt olika. I den här artikeln har vi främst studerat fördelarna med Ceylonkanel.
Authors/Creators: | Priyashantha, Hasitha |
---|---|
Title: | Kanelen ger mer än smak |
Year of publishing : | 2019 |
Volume: | 2019 |
Number: | 4 |
Page range: | 58-59 |
Number of Pages: | 2 |
Publisher: | Hakon Media |
ISSN: | 1652-912X |
Language: | Swedish |
Publication Type: | Journal article |
Refereed: | No |
Article category: | Popular |
Version: | Published version |
Full Text Status: | Public |
Subjects: | (A) Swedish standard research categories 2011 > 4 Agricultural Sciences > 401 Agricultural, Forestry and Fisheries > Food Science |
Keywords: | kanel, Ceylonkanel, hälsofördelar |
URN:NBN: | urn:nbn:se:slu:epsilon-p-101506 |
Permanent URL: | http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:slu:epsilon-p-101506 |
ID Code: | 16328 |
Faculty: | NJ - Fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap |
Department: | (NL, NJ) > Department of Molecular Sciences |
Deposited By: | SLUpub Connector |
Deposited On: | 27 Jan 2020 12:45 |
Metadata Last Modified: | 22 Aug 2020 22:43 |
Repository Staff Only: item control page