Home About Browse Search
Svenska


Kanelen ger mer än smak

Priyashantha, Hasitha (2019). Kanelen ger mer än smak. Livsmedel i fokus. 2019 :4 , 58-59
[Journal article]

[img] PDF (Deponerad här med vänligt tillstånd från redaktionen.) - Published Version
881kB

Official URL: https://livsmedelifokus.se/

Abstract

Det finns många varianter av kanel men de mest vanliga kommersiella sorterna är Cassia (kinesisk kanel) och Ceylonkanel (också känd som äkta kanel). Egenskaperna för olika kanelsorter är dock väldigt olika. I den här artikeln har vi främst studerat fördelarna med Ceylonkanel.

Authors/Creators:Priyashantha, Hasitha
Title:Kanelen ger mer än smak
Year of publishing :2019
Volume:2019
Number:4
Page range:58-59
Number of Pages:2
Publisher:Hakon Media
ISSN:1652-912X
Language:Swedish
Publication Type:Journal article
Refereed:No
Article category:Popular
Version:Published version
Full Text Status:Public
Subjects:(A) Swedish standard research categories 2011 > 4 Agricultural Sciences > 401 Agricultural, Forestry and Fisheries > Food Science
Keywords:kanel, Ceylonkanel, hälsofördelar
URN:NBN:urn:nbn:se:slu:epsilon-p-101506
Permanent URL:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:slu:epsilon-p-101506
ID Code:16328
Faculty:NJ - Fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap
Department:(NL, NJ) > Department of Molecular Sciences
Deposited By: SLUpub Connector
Deposited On:27 Jan 2020 12:45
Metadata Last Modified:22 Aug 2020 22:43

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per year (since September 2012)

View more statistics

Downloads
Hits