Thompson, Helen O. and Hagström, Gun and Hultberg, Malin
(2020).
Utveckling av nya växtbaserade livsmedel - effekt av mjölksyrafermentering.
(LTJ, LTV) > Department of Plant Breeding (from 130101)
(LTJ, LTV) > Department of Biosystems and Technology (from 130101), Sveriges lantbruksuniversitet.
LTV-fakultetens faktablad
; 2020:5
[Factsheet]
![]() |
PDF
446kB |
Abstract
Mjölksyrafermentering är en traditionell metod att påverka ett livsmedels kemi och förlänga hållbarheten. Detta arbete fokuserar på effekten av fermentering av ett växtbaserat livsmedel med avseende på proteinkvalitet och B-vitaminer.
Authors/Creators: | Thompson, Helen O. and Hagström, Gun and Hultberg, Malin |
---|---|
Title: | Utveckling av nya växtbaserade livsmedel - effekt av mjölksyrafermentering |
Series Name/Journal: | LTV-fakultetens faktablad |
Year of publishing : | 2020 |
Number: | 2020:5 |
Number of Pages: | 2 |
Publisher: | Fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet |
Associated Programs and Other Stakeholders: | Z - SLU - Libray > Odla mera |
Language: | Swedish |
Publication Type: | Factsheet |
Article category: | Popular |
Full Text Status: | Public |
Subjects: | (A) Swedish standard research categories 2011 > 4 Agricultural Sciences > 401 Agricultural, Forestry and Fisheries > Food Science |
Keywords: | växtbaserade livsmedel, mjölksyrafermentering |
URN:NBN: | urn:nbn:se:slu:epsilon-p-105307 |
Permanent URL: | http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:slu:epsilon-p-105307 |
ID Code: | 16957 |
Faculty: | LTV - Fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap |
Department: | (LTJ, LTV) > Department of Plant Breeding (from 130101) (LTJ, LTV) > Department of Biosystems and Technology (from 130101) |
Deposited By: | SLUpub Connector |
Deposited On: | 11 May 2020 12:41 |
Metadata Last Modified: | 15 Jan 2021 19:46 |
Repository Staff Only: item control page