Home About Browse Search
Svenska


Varför blir det smakfel på mjölken?

Björk, Eva (2002). Varför blir det smakfel på mjölken? Umeå: (NL, NJ) > Dept. of Agricultural Research for Northern Sweden
(VH) > Dept. of Agricultural Research for Northern Sweden
, Sveriges lantbruksuniversitet. Nytt från Institutionen för Norrländsk jordbruksvetenskap. Husdjur ; 2002:2
[Factsheet]

[img]
Preview
PDF
146kB

Authors/Creators:Björk, Eva
Editors:Bernes, Gun
Title:Varför blir det smakfel på mjölken?
Series/Journal:Nytt från Institutionen för Norrländsk jordbruksvetenskap. Husdjur (1651-0801)
Year of publishing :2002
Number:2002:2
Number of Pages:4
Place of Publication:Umeå
Publisher:Institutionen för norrländsk jordbruksvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet
ISSN:1651-0801
Language:Swedish
Publication Type:Factsheet
Refereed:No
Full Text Status:Public
Subjects:Obsolete subject words > FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING > Product science > Food science
Keywords:Mjölkproduktion, Kraftfoder, Grovfoder
URN:NBN:urn:nbn:se:slu:epsilon-1-150
Permanent URL:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:slu:epsilon-1-150
ID Code:3490
Department:(NL, NJ) > Dept. of Agricultural Research for Northern Sweden
(VH) > Dept. of Agricultural Research for Northern Sweden
Deposited By: Dr Johanna Wallsten
Deposited On:20 Feb 2009 00:00
Metadata Last Modified:02 Dec 2014 10:22

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per year (since September 2012)

View more statistics

Downloads
Hits